طرز تهیه پای سیب خانگی

 ابتدا باید سیب ها را پس از شسته شدن  پوست گرفته و به صورت پرتقالی قاچ کنید .سپس به همراه یک قاشق شکر ، مقداری دارچین و ته استکان آب با حرارت ملایم بپزید.

در مرحله بعد زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید و سفیده را با هم زن برقی انقدر هم بزنید تا سبک شود و پف کند.

طرز تهیه پای سیب فرانسوی، یک دسر سبک و خوشمزه - ایرنا زندگی

 
آشپزباشی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نرده استیل,نرده شیشه ای,حفاظ استیل سومار پیام نو ثبت گروه های تلگرام لایسنس نود 32 | آپدیت نود 32 | یوزر و پسورد نود 32 محمدقربانی قمشی اثرات مخرب فضای مجازی کسب درآمد در اینترنت رایگان در خانه